Om oss

Content Marketing Manager arrangeres av Content Marketing Norge. Vi er en kunnskaps- og kompetansearena innen Content Marketing / Innholdsmarkedsføring. Vi tilbyr digitale og fysiske møteplasser hvor bedrifter og personer kan hente og dele kunnskap og kompetanse om innholdsmarkedsføring, Native Advertising & Influencer Marketing gjennom hele året.

Vi skal bidra til å skape en oversikt over bransjen og de ulike bedrifter og personer som jobber med Content Marketing. Native Advertising, Influencer Marketing og Inbound Marketing i Norge.

Content Marketing Norge tilbyr:

  • Epic Content Marketing – Dette er den årlige konferansen innenfor Content Marketing og verdiskapende kommunikasjon i Norge, hvor deltakerne kan hente innsikt og inspirasjon innenfor faget samt bygge nettverk.
  • Content Marketing Manager – Norges eneste sertifiseringskurs innenfor Content Marketing i Norge. 6 moduler med noen av de fremste fagansvarlige i Norden som fagansvarlige.
  • Influencer Marketing – Årlig arrangement med fokus på hvordan jobbe med opinionsledere og hvordan ledere kan bygge seg eller sin bedrift opp som en Thought leader / Kategorileder innenfor sin bransje.
  • Content Insight – Vi deler faglig innsikt gjennom artikler og inviterer ulike bransjefolk til å dele av sin kompetanse og innsikt om Content Marketing.
  • Content Marketing Awards – Er etablert som en årlig prisutdeling for å fremme det beste av det beste innenfor Content Marketing.
  • Native Advertising Day – Årlig arrangement med fokus på Native Advertising.

Har du innspill til forbedringer, ønsker å bidra som foredragsholder, kursleder, samarbeidspartner eller tipse oss om andre ting, er det bare å ta kontakt med oss på content@contentmarketing.no.

Målet med Content Marketing Norge

Vi skal bidra til å skape en oversikt over bransjen og de ulike bedrifter og personer som jobber med Content Marketing. Vi tilbyr digitale og fysiske møteplasser hvor bedrifter og personer kan hente kunnskap og kompetanse gjennom hele året.

Content Marketing Norge skal bidra til å øke kunnskapen og kompetansen om innholdsmarkedsføring, Native Advertising & Influencer Marketing.

Ola Hanø

Daglig leder