Om oss

Content Marketing Manager arrangeres av Content Marketing Norge. Vi er en kunnskaps- og kompetansearena innen Content Marketing / Innholdsmarkedsføring. Vi tilbyr digitale og fysiske møteplasser hvor bedrifter og personer kan hente og dele kunnskap og kompetanse gjennom hele året.

Content Marketing Norge tilbyr følgende:

  • Epic Content Marketing – Dette er den årlige konferansen innenfor Content Marketing og verdiskapende kommunikasjon i Norge.
  • Smart Marketing – Konferanse om hva som til enhver tid er smart markedsføring og effektiv distribusjon av innhold.
  • Influencer Marketing – Årlig arrangement med fokus på hvordan jobbe med opinionsledere og hvordan ledere kan bygge seg eller sin bedrift opp som en Thought leader / Kategorileder innenfor sin bransje.
  • Content Insight – Her finner du artikler som gir kunnskap og innsikt om Content Marketing.
  • Content Marketing Awards – Er etablert som bransjens store årlige prisutdeling for å fremme det beste av det beste innenfor Content Marketing.

Målet med Content Marketing Norge

Vi skal bidra til å skape en oversikt over bransjen og de ulike bedrifter og personer som jobber med Content Marketing. Vi tilbyr digitale og fysiske møteplasser hvor bedrifter og personer kan hente kunnskap og kompetanse gjennom hele året.

Content Marketing Norge skal bidra til å øke kunnskapen og kompetansen om innholdsmarkedsføring, Native Advertising & Influencer Marketing.

Har du innspill til forbedringer, ønsker å bidra som foredragsholder, samarbeidspartner eller tipse oss om andre ting, er det bare å ta kontakt.

content@contentmarketing.no

Send oss en melding nedenfor om du har en henvendelse, spørsmål, innspill eller kommentarer. Vi vil veldig gjerne høre fra deg.
Med vennlig hilsen,

Content Marketing Norge AS

content@contentmarketing.no

Ola Hanø

Daglig leder


Carl-Wilhelm Vedvik

Content Marketing Manager