Modul #5: SEO, CRO & Content Performance

Etter denne modulen vil du få innsikt og ny kompetanse i hvordan du skal ta innholdet ditt til et nytt nivå. Ved hjelp av søkemotoroptimalisering (SEO), vil du skape økt synlighet og drive mer trafikk til ditt innhold. Med konverteringsoptimalisering (CRO) øker vi antall leads generert via innholdet, og gjennom innholdsanalyse (Content Performance), finner vi det som kan forbedres — og forsterkes.

Du vil lære følgende:

  • Søkemotoroptimalisering (SEO): Optimalisere innholdet for søkemotorer og øk synligheten. Tekniske muligheter for å rangerer høyere, slik at innholdet ditt blir lettere å finne i søk. Brukervennlighetens betydning for synligheten.
  • Konverteringsoptimalisering (CRO): Fører innholdet ditt til flere nyhetsabonnenter, leads og mer salg? Hvor stor er konverteringsraten, og er du fornøyd med den? Hvorfor konverterer ikke innholdet ditt bedre? CRO innebærer å jobbe strategisk for kontinuerlig å øke handlinger. Dette er viktig for alle som jobber med digital markedsføring.
  • Innholdsanalyse & Content Performance: Måling (KPI-er), testing og eksperimentering for å forbedre strategien, og for å tilpasse innhold etter brukernes interesser og behov. Ved å se på riktig data og tall, vil vi oppdage hvilke taktikker som bør forsterkes og dempes. 80/20-regelen er i fokus her.

Dato: 28. november

Sted: Polyteknisk Forening, Rosenkrantz gate 7, 3 etg.

Datoer i 2019:

Vår: 24. april, 09:00-16:00

Høst: 28. november, 09:00-16:00

Pris: 6.990,- eks. mva.

Magnus Strømnes Bøe

Magnus er i dag Administrerende direktør i Red Performance. Han har vært leder for SEO og webanalyse i Red Performance siden 2012, og har vært partner i selskapet siden 2013. Magnus er også styreleder i bransjeforeningen Bra Søk og i 2016 ble han kåret til Årets Foredragsholder av annononsørforeningen ANFO. Magnus er en av Norges fremste faglige ressurser innenfor SØK i Norge.

Temaer som blir gjennomgått

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Konverteringsoptimalisering & A/B-testing

Content Performance

Innholdsanalyse

MERK: Du kan velge å ta Modul 5 alene eller som en del av hele sertifiseringen.